Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 821 recensies
js_loader

Kies voor gemak bij het reinigen van alles op uw dak!

Mijn Dak Schoon is gespecialiseerd in het reinigen van dakgoten, zonnepanelen en ventilatiekanalen. Kies voor volledige service, snelheid en gemak en voorkom problemen en hoge kosten achteraf. Preventief onderhoud aan dakgoten, zonnepanelen en ventilatiekanalen is belangrijk en wij helpen u er graag bij.

Mijn Dak Schoon staat voor kwaliteit en is een snelgroeiend bedrijf in Nederland. Door onze transparante aanpak, scherpe tarieven en professionele service ervaart u een volledige service.
Onze monteurs komen bij u langs in goed uitgeruste bussen met professioneel gereedschap, apparatuur en materialen zodat wij u altijd snel kunnen helpen bij het reinigen van uw dakgoten, zonnepanelen en ventilatiekanalen.

Mijn Dak Schoon neemt ook de zorg in handen voor zakelijke klanten bij het onderhouden en reinigen van zonnepanelen, dakgoten, regenpijpen en ventilatiekanalen. Het maakt niet uit of u het pand huurt of dat u de eigenaar bent, immers is het onderhoud iets wat vaak vergeten wordt.

Wanneer u niet voor verrassingen met betrekking tot dakgoot lekkage wilt komen te staan, geen concessies wilt doen aan het rendement uit uw zonnepanelen en u de gezondheid van uw werknemers, klanten, relaties en leerlingen hoog in het vaandel heeft staan, dan is Mijn Dak Schoon uw ideale partner.

Goed voor elkaar

Reiniging van uw dakgoten, zonnepanelen en ventilatiekanalen!

Lekkage, schimmel en vochtproblemen, dat wilt u niet!

Een verstopping van uw dakgoot of regenafvoer komt vaak pas aan het licht wanneer het al te laat is. Bij een fikse regenbui slaat het water over de dakgoot en met een beetje pech loopt het onder het dak door naar binnen met alle gevolgen van dien.

Schone panelen een hoger rendement?

Denk ook eens aan de opbrengst van uw zonnepanelen. Wanneer de zonnepanelen bedekt zijn met een laag stof vermindert de opbrengst aanzienlijk. Mijn Dak Schoon maakt uw zonnepanelen schoon met speciaal osmose water die we zelf creëren met ons apparatuur waardoor er geen schade ontstaat aan de panelen.
Het schoonmaken van zonnepanelen is een secuur klusje en moet met grote zorg uitgevoerd worden, Mijn Dak Schoon is hierin gespecialiseerd.
Voor een optimaal rendement uit uw zonnepanelen is Mijn Dak Schoon uw partner.

Goede ventilatie, beter voor de gezondheid!

De ventilatiekanalen in uw gebouw zorgen voor de toevoer van verse lucht in het gehele pand. Met die wetenschap is het belangrijk dat de ventilatiekanalen schoon zijn want wie wilt er lucht inademen waar veel stofdeeltjes inzitten?
Het reinigen van de ventilatiekanalen is iets wat altijd vergeten wordt maar het is juist erg belangrijk om dit wel te laten doen.
Voorkom gezondheidsklachten door een professionele reiniging van uw ventilatiekanalen door Mijn Dak Schoon.

Mijn Dak Schoon is actief in heel Nederland.

Actief in heel Nederland

Wij beschikken over een landelijk netwerk van gespecialiseerde monteurs die snel ter plaatse kunnen zijn in geval van nood. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in één van onze diensten kunnen online een vrijblijvende offerte aanvragen of contact opnemen met onze klantenservice 088-7707975. Na akkoord van de offerte wordt er in overleg een afspraak gemaakt om de werkzaamheden uit te voeren. Wij proberen zo efficiënt mogelijk te werken, dit betekent dat wij een strakke planning maken om zoveel mogelijk klanten bij elkaar in de buurt te verblijden met een bezoek van één van onze monteurs.
Heeft u een dienst gevonden dat goed bij uw bedrijfssituatie past? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Meteen een medewerker spreken? Dat kan! Bel ons op 088-7707975. Wij staan u tijdens kantooruren graag te woord.

Voor een snelle, scherp geprijsde, professionele en vooral gemakkelijke service gaat u naar Mijn Dak Schoon. Door heel Nederland, dus altijd in de buurt.

Mijn Dak Schoon… Al het gemak onder 1 dak.